Barion Pixel

Tetoválással Is Szolizhatsz!

TETOVÁLÁSSAL IS SZOLIZHATSZ!

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a szoláriumozás csak a megfelelő bőrápolás mellett lehet igazán eredményes.

A tetoválások kérdésköre azonban speciális eset, mutatjuk, miért.
Ha már van tetoválásod, bizonyára nem újdonság, hogy a frissen készült testdísz helye még hosszú ideig érzékeny. A tetoválók minden alkalommal ki is hangsúlyozzák, hogy a teljes gyógyulásig speciális ápolásra van szüksége a bőrnek, hogy a felületet ne érhesse káros hatás és a tetoválás is szép maradhasson.

 Mindig védd a tetoválásaidat!
Amennyiben már régi motoros vagy és régóta büszkélkedhetsz a tetoválásaiddal, akkor sem árt a fokozott védelem. A begyógyult bőr ugyan kevésbé érzékeny, ám ha túl sokat szoláriumozol a megfelelő védelem nélkül, azt a bőröd bánhatja.
Használj erősebb védőkrémet azokon a területeken, ahol a minták elhelyezkednek és kerüld el a leégést. A túlzott igénybevétel tönkreteheti a tetoválást is. A leégett, érzékeny bőr ráadásul erősebben ki van téve a fertőzéseknek, amelyek nem csak fájdalmasak, de nem is túl esztétikusak.
Tetoválással is lehet önfeledt a szolizás. Ám mindig légy körültekintő, érdemes nagyobb figyelmet szentelni ezeknek a területeknek. Szoláriumi látogatás után pedig ne hagyd ki a kellő bőrápolást sem, így a tetoválásaid is mutatósak maradnak és a barnaságoddal is elégedett lehetsz.

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password