Barion Pixel

Szolárium krémek a még tökéletesebb barnulásért.

Hogy miért jó szolárium krémet használni?

Az UV sugárzás hatására a bőr veszít zsír-és víztartalmából, ezáltal ráncosodhat és feszessége is csökkenhet, a hatóanyagok segítségével bőre visszanyeri simaságát és puhaságát. Szolárium krém használatával 30-40 %-kal eredményesebben barnulunk, így kevesebb szoláriumozással, gyorsabban elérhetjük a kívánt hatást és a megszerzett barnaság tartósabb lesz.

Elkerülhetjük a jellegzetes „szolárium szagot” krém használattal, mivel intenzív illatukkal elnyomják a kellemetlen illatot, finom, erőteljes illatukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy a szoláriumozás még kellemesebb élmény legyen.

A tökéletes barnulás érdekében fontos, hogy a szolárium krémet a teljes testre egyenletesen, vékony rétegben vigyük fel. A speciális szoláriumozás után használatos kozmetikumok segítségével nem csupán szebb és tartósabb lesz a megszerzett barnaság, hanem –a testápolókkal ellentétben- antioxidáns, ránctalanító tulajdonságuk biztosítja a bőr védelmét is.

Győződj meg saját bőrödön a szolárium kozmetikumok fent felsorolt pozitív hatásairól!

Ha neked a barnulás mellett a bőröd védelme is fontos, kérd a dolgozóink segítségét, akik tanácsot adnak abban, hogy melyik szolárium krém számodra a legmegfelelőbb.

Légy Te is egészségesen szép barna!

Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Január Február Március Április Május Június Július Augusztus Szeptember Október November December

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password